Israël Reis 9 tot 29 april 2018

Reis Ds. Steve van Deventer, 09/04 – 29/04 2018
Bestemming: Israël
Reisduur: 10 of 15  dagen

Ik ben verheugd jou te kunnen uitnodigen voor een unieke 11-daagse rondreis door Israël (met een optie voor een aansluitende 4-daagse vakantie in Eilat) met mij Steve van Deventer en mijn vrouw Magda in april 2018. De reis zal plaatsvinden tussen 9 en 28 april 2018*; de exacte vertrek en retourdatum volgen z.s.m. na aanmelding.)

Tijdens deze unieke reis bezoeken we vele Bijbelse plaatsen en prachtige bezienswaardigheden zoals Jeruzalem (met o.a. Olijfberg, Gethsemané, de oude stad met Bethesda, Westelijke muur, Joodse en Arabische wijken en shouks, stad van David, Golgotha, Graftuin, Menorah en Joodse wijk en markt), de Dode Zee, En Gedi, Jericho (met bron van Elisa), Jordaan (doopplaats van Johannes), meer en regio van Galilea met plaatsen als Tiberias, Kapernaüm, Kana en Nazareth, de Golanhoogte, de Karmel, Cesarea, Joppe (bij) Tel Aviv. Bij de verschillende Bijbelse plaatsen en bezienswaardigheden zullen we aan de hand van de Bijbel de omgeving en plaatsen nog intenser gaan ontdekken en ervaren.

Tijdens de optioneel aansluitende vakantie in Eilat bezoeken we onderweg plaatsen als Ber Sheva, Timna park (met de opstelling van Tabernakel). In het tropische Eilat kunt u genieten van een paar dagen rust en zon, zee en strand aan de Rode Zee. Ook kunt u optioneel activiteiten ondernemen als snorkelen of duiken.

Waarom juist nu naar Israël gaan? De reis vindt plaats in een voor Israël bijzonder jaar, namelijk een maand voor dat Israël viert dat ze officieel 70 jaar geleden in 1948 als staat (opnieuw) werd opgericht, volgens één van de vele door God gegeven Bijbelse beloften.

De reis wordt georganiseerd door David Hiemstra van MazzelTov Reizen (Groepsreizen Israël). David is zelfstandig ondernemer (administratiekantoor), een gemeentestichter, al bijna 25 jaar actief als spreker binnen pinkster- en evangelie gemeenten en opgegroeid in een voorgangersgezin waar veel onderwijs werd gegeven over Israël in de Bijbel als Gods uitverkoren volk. Ook was David enkele jaren lid van het bestuur van de Nederlandse afdeling van de Internationale Christelijk Ambassade van Jeruzalem. Hij volgt sinds 2016 de voetsporen van zijn vader en organiseert inmiddels meerdere groepsreizen naar Israël. Zijn doel is om door betaalbare reizen te organiseren zoveel mogelijk mensen mee te kunnen nemen naar het land Israël, het land van Gods volk en de

Bijbelse beloften.De verwachte totale reissom bedraagt ca.€ 1.475,- en is all-in!**

Heb jij interesse om met ons deze uniek reis te maken meld je dan z.s.m. (bij voorkeur) een mail te sturen naar groepsreizenisrael@outlook.com (o.v.v. voor- en achternaam (paspoort), adresgegevens, geboortedatum en -plaats en een kopie van je paspoort (evt met doorhaling of vermelding van kopie voor MazzelTov lsraëlreis, april 2018). Indien gewenst kun je je ook bij mij aanmelden. Na aanmelding ontvang je een bevestiging en verzoek tot betaling.